Pris

PRISLISTA - MASSAGE

Vi erbjuder vårt eget Thailändska örtte efter massagen, till alla våra kunder.

Om så önskas kan en massage kombineras med en annan massage exempel. ½ timme fotmassage kombinerad med Thaimassage. Det går bra att boka en dubbel behandling av samma massage.

PRISLISTA - MASSAGEPAKET

Finns även som presentkort.

När du vill unna dig det där “lilla extra” kan vi även erbjuda speciellt sammansatta massagepaket, allt för ditt välbefinnande.

V.I.P KORT, BONUS KORT & PRESENTKORT

Tips på bra julklapp är såklart ett presentkort på massage. En upplevelse som man kanske inte unnar sig själv men uppskattar att få.

Vår VIP kort

Nu kan du köpa våra V.I.P kort på 5 eller 10 behandlingar

VIP kort för 5 ggr. Pris. 2750:-

VIP kort för 10 ggr. Pris 5500:-

Gäller alla behandlingar utom massage paketen. Slipp krångel med kontanter, Perfekt för företag. Kan fås mot faktura. (Kan inte kombineras med våra bonus/stämpelkort)

Vår Presentkort

Att ge bort en massage är ett utmärkt sätt att visa uppskattning till någon du tycker om. Presentkort är en mycket uppskattad gåva vid födelsedagar, student, julklapp och till mors- eller farsdag, vänner, familj eller anställda m.m.

När du köper presentkort kan du välja valfritt belopp som sedan kan användas på valfri behandling. Presentkorten är giltiga i ETT år.

Vi har presentkort till försäljning i butiken.

Vår Bonuskort / Stämpelkort

Efter att du har samlat 10 stämplar får du en GRATIS 50 min valfri massagebehandling!

Gäller 1 år från och med det datum för förstadagsstämpel.

Om Thaimassage

Varför är thaimassage så bra?

Fler och fler turister som återvänder från Thailand har det bestående minnet att massagen är mer som en form av yoga. Metoden visar starka indiska yogainfluenser men den tydliga fokuseringen på energipunkter visar en tydlig länk till traditionell kinesisk medicin.

Förebyggande friskvård

Må bättre än du kan tro! Thaimassage kan användas likväl för ditt välbefinnande och stärkta hälsa som för att lätta på krämpor och smärtor. Genom att hålla både kroppen och sinnet fri från stress och spänningar mår du bättre och blir mer vital.