Behandling

01. Traditionell Thaimassage

I dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nack och ryggproblem. Då är denna 2500 år gamla massagemetod att föredra då den stimulerar kroppens muskler och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder händer armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen.

02. Oljemassage

Oljemassage är en avslappnande helkroppsmassage med olja innehållande olika örter som get ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande i hela kroppen då blockeringar och blodcirkulation stimuleras.
Rekommenderas för en riktigt skön avslappning.

Välj mellan massage olje eller coconut olje.

03. Fotmassage

Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen.Då fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen. Känner du dig trött i fötterna efter en dag med mycket aktivitet då passar denna behandling bra.

04. Ansiktsmassage

Prova på vår ansiktsmassage där vi använder produkter från Rituals ansiktsvård, för att ge ansiktet en behandling som rengör och ger huden en slät och ren yta.

Välj mellan mask eller utan.

06. Bodyscrub

Vi erbjuder nu en hudbehandling med produkter från Rituals body scrub Hudvård. Behandlingen tar bort döda celler samt ger huden en ny ren och slät yta.

07. Ryggmassage

Den totala upplevelsen. Ryggmassage är en av de mest tillfredsställande behandlingarna som man kan ge och få. Ryggen består av tre huvudsakliga delar. Den första är själva ryggraden, som är en kotpelare som löper från skallbasen ända ned till svansbenet, eller svanskotan, mellan skinkorna. Den andra delen är skulderbladen, som sitter högst upp på ryggraden, och bäckengördeln, som sitter på korsbenet längst ned på ryggen. Den tredje delen utgörs av de stora muskelgrupperna som är fästa vid benen i ryggen. Musklerna gör så vi kan röra oss och lyfta saker samt håller oss upprätta när vi utför vardagssysslor. Om man lider av allmän stelhet eller muskelvärk rekommenderas ryggmassage.

08. Gravid Massage

Massage som är anpassad för den gravida kvinnan. Behandlingen utförs efter tredje graviditetsmånaden. Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna. Spänningar i musklerna kan leda till smärta. Din terapeut tar hand om dig och tar till sig dina önskemål på bästa sätt. Alla våra terapeuter är mycket lyhörda och vill att din massage ska bli så behaglig som möjligt. Lindrar spänning, oro och svullnader. För avslappning.

Om Thaimassage

Varför är thaimassage så bra?

Fler och fler turister som återvänder från Thailand har det bestående minnet att massagen är mer som en form av yoga. Metoden visar starka indiska yogainfluenser men den tydliga fokuseringen på energipunkter visar en tydlig länk till traditionell kinesisk medicin.

Förebyggande friskvård

Må bättre än du kan tro! Thaimassage kan användas likväl för ditt välbefinnande och stärkta hälsa som för att lätta på krämpor och smärtor. Genom att hålla både kroppen och sinnet fri från stress och spänningar mår du bättre och blir mer vital.